Thaise ribbetjes

Onmisbaar deze zomer op de bbq: Thaise ribbetjes! Heerlijke varkensribben met een zoete marinade en pikante dipsaus!

Dit hebben we nodig voor de marinade:

  • 1 eetlepel lichte sojasaus
  • 1 eetlepel donkere sojasaus
  • 1/2 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 2 cm geraspte gember

Deze marinade is voldoende voor 400 gram varkensribben. De ribben goed insmeren met de marinade en minstens 2 uur laten marineren.

Dit hebben we nodig voor de saus:

  • 2 eetlepels vissaus
  • 1 eetlepel chillivlokken
  • sap van 1 limoen
  • koriander naar wens

Gewoon alle bovenstaande ingrediënten mengen en de saus is klaar!

Wanneer de ribbetjes voldoende gemarineerd zijn, gril je ze op de pan of bbq tot ze helemaal gaar zijn. Serveer ze met de saus. Smakelijk!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s