Tee-Ang: Authentieke Thaise keuken in Bangkok

De beste culinaire ervaringen in Bangkok vind je niet op het dak van je 4 sterren-hotel, maar in de kleinere keukens in de “soi’s” van Bangkok. Een soi is een zijstraatje langs een bekendere grotere baan en Bangkok heeft er dui-zen-den. En in die sois vind je de lekkerste kleine familierestaurants, waar je met moeite een toerist zal zien. Een van die plekken is Tee-Ang, het restaurant van mijn goede vrienden Tee en Mac. In dit restaurant eet je heerlijke, superverse Isan Shabu: De Noord-Thaise versie van een Japanse Hotpot. Bijna elk Aziatisch land heeft zijn eigen versie van de Hotpot en ik heb ze bijna allemaal geproefd. Dit is de beste.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s