Kerstzoektocht Dendermonde

“Knuffelcontact” is dan wel het woord van het jaar, “Waar zullen we morgen eens gaan wandelen?” is zonder twijfel de zin van 2020! Daarom heb ik een kerstzoektocht door Dendermonde in elkaar gestoken, zodat jullie dit wandeljaar kunnen afsluiten met dé ultieme wandeling! 😉 Grijp dat knuffelcontact bij de hand, rep je met je gezin naar buiten en neem deel aan deze grote wandelquiz!

Voor jullie aan deze wandeling kunnen beginnen: De spelregels!

  • Voor je vertrekt, zorg je dat je volgende zaken mee hebt: de zoektocht (geprint of digitaal), het antwoordblad (of gewoon pen en papier), de bijlagen (geprint of digitaal), een gsm met camera, en eventueel wat kladpapier.
  • De meeste antwoorden zal je kunnen vinden in je omgeving. Let daarom steeds op straatnamen, borden, banken, kunstwerken, … Alles kan een tip zijn! Zit er geen tip in je omgeving? Dan wordt je vraag aangeduid met een (K): hier test ik je algemene (kerst)kennis!
  • Gebruik je gsm niet, tenzij aangegeven
  • De zoektocht is bij momenten heel simpel, soms wat moeilijker, soms misschien heel moeilijk. Dit maakt dat iedereen er wat aan heeft en dat je hem perfect met het hele gezin kan doen!
  • Reken erop dat de wandeling al snel 2 uur in beslag zal nemen en dat je ongeveer 6 kilometer gewandeld zal hebben. Heb je het liever wat sneller? De route is ook perfect te doen met de fiets!
  • Na de kerstvakantie maak ik bekend welke bubbel de zoektocht heeft gewonnen en krijgen jullie een overzicht met de correcte antwoorden.
  • De zoektocht begint op de Grote Markt van Dendermonde, dat is eigenlijk alles wat je moet weten om te kunnen starten. Verknal het dus niet voor jezelf door al op voorhand de route en de vragen te lezen, maar download en/of print de documenten pas vlak voor je met de zoektocht start en laat je onderweg verrassen door de route en de vragen.
  • UPDATE: Omdat opdracht 23 misschien een beetje te veel zoeken gaat worden zo tegen het einde van je wandeling, heb ik nog een document gemaakt met extra tips. Jullie hoeven ook geen foto’s te trekken van de zaken die gebruikt worden. Gewoon invullen is voldoende!

Hieronder kan je de nodige documenten downloaden en printen:

Veel wandelplezier!

Babette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s